ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 2810286315 Κατάστημα: Γεννήσεως Θεοτόκου 39, Αμμουδάρα Ηράκλειο Κρήτης 714 14
ΑΡΧΙΚΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

Στρώματα

“Sleep is the best meditation”  -Dalai lama- 
Ο ύπνος μπορεί να χαρίσει μια αξεπέραστη εσωτερική γαλήνη. Η ηρεμία και η ξεκούραση είναι μια “πολυτέλεια” που δεν πρέπει να λείπει από κανένα. 
Γι’ αυτό στη life.mat προσφέρουμε τα εφόδια για να απολάυσετε ένα θεραπευτικό ύπνο και να ξυπνήσετε πιο χαρούμενοι και πιο υγιείς. 

Το μυστικό κρύβεται στην επιλογή ενός σωστού στρώματος, κατάλληλου για εσάς. Ένα καλό στρώμα βοηθάει να κοιμάστε βαθύτερα υποστηρίζοντας πιο σωστά το σώμα σας. 
Στη life.mat μπορείτε να επιλέξτε από ένα απλό και πιο οικονομικό μέχρι ένα ανατομικό ή ένα στρώμα πολυτελείας. 

Τα υλικά μας κουβαλάνε τη μαγική δύναμη της φύσης. Φυσικό λάτεξ με κοκοφόινικα, μπαμπού, αγνό βαμβάκι, μαλλί. Αφήστε το σώμα σας να βυθιστεί σε ένα καλό στρώμα από εξαιρετικά, φυσικά υλικά -μια φωλιά όπου θα νιώθετε ασφάλεια και ευεξία. 
 
Ήξερες ότι…
Τα στρώματα με ελατήρια παράγουν μαγνητικά πεδία και δεν παρέχουν ομοιογενή υποστήριξη στο σώμα. Περνάμε περίπου το ⅓ της ζωής μας στο στρώμα μας! Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώμα και η ψυχή μας αναπαύονται και θεραπεύονται. Γιατί λοιπόν να μην επιλέξετε από τη life.mat ένα στρώμα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, πιο άνετο, πιο “υγιεινό”  και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, από ένα συμβατικό στρώμα;
Πατήστε εδώ για τον κατάλογο προϊόντων Χονδρικής